Referencer

Se mit tidligere arbejde her

​Vil du se flere af vores cykelbaner og pumptracks? Så hold dig opdateret, vi opdaterer løbende her på hjemmesiden med billeder. Vi har indtil nu bygget: 48 projekter

Åbning af den asfalterede pumptrack i Houlkær 2020

I videoen nedenfor, kan du se den officielle åbning af vores asfalterede pumptrack i Houlkær ved Viborg. Viborgs borgmester Ulrik Wilbek holdt tale og klippede efterfølgende snoren, til den eksklusive cykelbane, som nu er åben for alle. ​

Pumptracken benyttes nu flittigt hver eneste dag, både af folk på BMX, mountainbike, rulleskøjter, løbehjul og skateboard. Målet med denne pumptrack, var at omfavne en meget bred brugergruppe, hvor der skulle være plads til såvel erfarne som helt nye på hjul.

Pumptracken indeholder derfor både små og lette udfordringer, samtidig med at der er mulighed for at de erfarne, kan prøve kræfter med svære og tekniske hop samt manøvre.

Denne pumptrack er placeret ved Houlkær Hallen, hvor både skole, SFO, fritidsklubber og foreninger har mulighed for at benytte den.

Cykler du et smut forbi Houlkær Pumptrack kan du være helt sikker på, at der altid er folk i gang på cykelbanen.

Skal vi også anlægge din pumptrack?

Uanset om den skal laves i asfalt, jord, grus eller et andet materiale, og uanset hvilken målgruppe pumptracken skal være tiltænkt, vil vi altid gerne give vores input og idéer, til netop dit projekt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information.​ Vi tilbyder anlæg til både små fritidsklubber og større institutioner, såvel offentlige som private, og har en bred og specialiseret erfaring indenfor området.

Se vores video fra åbningen af Houlkær Pumptrack

Wall ride i Trysil

Skal du have opført en pumptrack, et mountainbike spor, en teknikbane eller et dirt jump område, skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.