Dirt Jump baner

Den lidt mere ekstreme bane

En dirt jump bane, er den lidt mere ekstreme cykelbane, hvor de helt modige får meget luft under hjulene. Dirtjumps kan bygges til alle niveauer.

De kan både bestå af små og sikre kassehop, som er hop du også blot kan cykle almindeligt henover, og af store gaps og drops, der virkelig kan rykke grænser.

Dirtjump baner kan bygges udelukkende i jord, men ofte foreslår vi, at der investeres i nogle afsæt/træ-kickere som er ramper bygget i træ, for at mindske vedligeholdelsen ved banen. Da jeg oprindeligt er udlært tømrer, kan jeg naturligvis også bygge disse for jer.

Dirt Jump baner er min egen helt store passion

Jeg nyder suset du opnår i luften samt muligheden for at lave forskellige typer af tricks. Jeg står bag den ældste eksisterende dirtjump-bane i Danmark, Hullerne Dirt Jump, som årligt besøges af brugere fra hele landet der ønsker at prøve kræfter med dirtjump sporten.

Det er også stedet jeg bruger det meste af min fritid, for at udvikle mine egne kompetencer på enten mountainbike eller BMX-cyklen.

Skal du/I have en dirt jump bane anlagt?

Så tøv ikke med at kontakte mig.

Jeg vil hellere end gerne drøfte mulighederne med jer, så vi kan finde en dirt jump bane der passer til lige præcis jeres ønsker og budget. I fællesskab designer vi en banen, og jeg laver et samlet, og uforpligtende, tilbud til jer på hele dirt jump banen.​