Profil

Hvem er jeg​

Falle’s Sti- og Sporbyg ejes og drives af Anders Fallesen, bosat i Viborg. Jeg brænder for at give folk på to hjul et smil på læben og det er netop derfor jeg har valgt at gøre dette til min levevej.

Min personlige interesse for sporbyg startede i Hullerne dirtjump, som ligger i Viborg. Det er Danmarks ældste dirtjump-bane.

Erfaring og forståelse for cykelbaner og pumptracks

Jeg har været ansvarlig for, bygget og vedligeholdt dirtjump-banen i Viborg, gennem de seneste 10 år. Al min fritid gennem mange år, er gået med at bygge dirt jumps, pumptracks og mountainbike spor i og omkring Hullerne, samt at være frivillig sporbygger for Viborg Mountainbike.

Dette har givet mig den erfaring, som gav mig muligheden for i foråret 2018, at rejse til Trysil i Norge i et halvt år, for at bygge mountainbike-spor og teknik-baner på fuld tid.

Eventyret i Trysil har givet mig en masse erfaring og inspiration, til at bygge lige så imponerende mountainbike-spor, dirt-jumps og teknik-baner herhjemme i Danmark.

I min tid i Trysil lærte jeg meget om opførelsen af de forskellige typer af baner og jeg byggede blandt andet også pumptracks, mountainbike-spor, teknik-baner og mindre typer af cykelbaner, i fællesskab med byggeteamet i Trysil Bike Arena.

Min egen erfaring på to hjul spænder bredt, da jeg både har cyklet mountainbike, downhill, enduro, BMX, Dirt jump / Hardtail, trial og racercykling på landevej. Jeg er desuden udlært tømrer, så jeg elsker at være kreativ med features og elementer.

Skal du have opført en pumptrack, et mountainbike-spor, en teknik-bane eller et dirtjump-område, skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Skal jeg gøre jeres drømme til virkelighed?

Har du behov for at vi i fællesskab kigger på, hvilke muligheder der netop er inden for dine rammer og budget, så vil jeg rigtig gerne drøfte det med dig, så vi kan finde ud af om vi er et match for hinanden.

Uanset størrelsen på projektet, hvilke ideer og ønsker i har og hvilken brugergruppe det skal henvende sig til, vil jeg altid gerne komme med mit bud på den idelle løsning.

Få et uforpligtende tilbud på en pumptrack eller cykelbane

Går du rundt med idéerne til et projekt og ønsker mine input og erfaring? Hvad end der er tale om en simpel pumptrack, et længere mountainbike-spor eller en helt bestemt teknik-bane, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Send mig gerne et par billeder af området, dine tanker og idéer, rammerne og budgettet for projektet, så vi sammen kan drøfte jeres muligheder for et anlæg til BMX, Mountainbike, løbehjul med mere. Jeg kommer også meget gerne ud og tager en snak med jer og ser området for projektet.

Du kan kontakte mig på:
Telefon: (+45) 53 38 85 01
E-mail: fallesenbmx@gmail.com